Badrumsrenovering i Södertälje, södra Stockholm

Ett fräscht badrum betyder så otroligt mycket. Helkaklat med regnskogsdusch, marmor med golvvärme. Eller båda delar. Du bestämmer och vi utför. Vi kan riva ut ditt gamla badrum och bygga om, renovera eller bygga nytt precis som du vill ha det. Att fixa badrum innebär en rejäl investering på flera sätt och tillsammans med oss kan du hitta de rätta lösningarna. Kanske går det att riva en vägg för att förändra yta eller form på ditt badrum, kanske går det att ansluta vatten eller avlopp på andra sätt. Vi har renoverat badrum i bl.a. Nykvarn, Vagnhärad, Trosa, Flemingsberg, Tumba Rönninge, Huddinge, Haninge & Nynäshamn.

Kontakta byggfirma i Södertälje, Geneta

Vi är proffs och ser möjligheterna för just din badrumsrenovering. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Välja kakel och klinker

Våra hantverkare har lång erfarenhet av att bygga badrum på ett säkert sätt. Du väljer kakel eller klinker så sköter vi resten och ser till att allt blir utfört på rätt sätt för att undvika framtida problem med fukt eller mögel. Tätskikt eller plattsättning, vi gör det som behövs och lämnar gärna referenser. Vi vet hur viktigt det är att våtrum görs på rätt sätt från början till slut.

Lyxig golvvärme 

Golvvärme är extra skönt i badrummet. Passa på att installera det när du ändå ska renovera, det är både smart och kostnadseffektivt. Vi har all kompetens som behövs inom el och våtutrymme för att göra det oavsett vilket golvmaterial du väljer.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *