Bygga altan i Södertälje, södra Stockholm

Utöka ditt hus med en ändamålsenlig altan. Det blir en extra yta där naturen smälter ihop med husets övriga delar. Där finns det plats för en sommarfrukost ute i det fria på sommaren. De lite större altanerna kan ha härliga grillplatser, umgängesytor och kanske rentav en liten spahörna för härlig avkoppling. Oavsett hur du tänker dig din altan är det viktigt att den görs på ett professionellt sätt så den skänker glädje många år utan att kräva en massa underhåll. Vi har byggt altaner & trädäck i bl.a. Nykvarn, Vagnhärad, Trosa, Flemingsberg, Tumba Rönninge, Huddinge, Haninge & Nynäshamn.

Kontakta Altanbyggare i Södertälje, Geneta

Vi är proffs och ser möjligheterna för just din altanbyggnation. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Flerbostadshus eller privatbostad

Kontakta oss för en förutsättningslös diskussion vare sig du företräder en bostadsrättsförening med behov av många altaner eller om du är en husägare som vill bygga altan eller trädäck vid sommarstugan. Vi lämnar gärna förslag på utformning och projektering, vi har koll på byggregler och annat som behövs för bästa resultat både i stora och små projekt i hela Sörmland.

Altan är en investering för livet

Investera i en altan så höjer du husets värde avsevärt samtidigt som du skapar härliga möjligheter för familjeliv och umgänge. Vill du förlänga säsongen rejält går det bra att glasa in hela eller delar av altanen och komplettera med infravärme. Med el tillgängligt på altanen blir det också härligt att sätta upp stämningshöjande ljusslingor under mörka kvällar.

Vi hjälper dig med tillstånden

Det behövs bygglov för att uppföra en altan och det finns också regler för hur eventuellt tak ska utformas. I vissa fall krävs grannarnas medgivande. Vi hjälper gärna till med ansökan och planering och ser till att tillsammans med dig utforma din altan precis som du vill ha den.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *