Bygga garage i Södertälje, södra Stockholm

Bilen mår bättre om du har ett garage och det gör du också. Du slipper skrapa rutor vintertid och bilen står skyddad för ovälkomna påhälsningar av alla de slag. Med ett garage får du också ett bra förvaringsutrymme för allt som hör bilen till, vinterdäcken och takboxen. Med lite smart planering kan det också rymmas en liten verkstad för den som vill ha det. Kanske ett litet loft eller extra förråd passar in någonstans. För den som har villa och bil behövs alltid lite extra utrymme, vare sig det handlar om utemöblerna på vintern eller slalomutrustningen sommartid eller något helt annat som inte alltid är framme eller används dagligen. Vi har byggt garage i bl.a. Nykvarn, Vagnhärad, Trosa, Flemingsberg, Tumba Rönninge, Huddinge, Haninge & Nynäshamn.

Kontakta Garagebyggare i Södertälje, Geneta

Vi är proffs och ser möjligheterna för just din garagebyggnation. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Carport eller dubbelgarage – vi hjälper dig

Att bygga garage kräver ofta bygglov men inte alltid. Vi hjälper dig med regelverket och självklart också med själva bygget från början till slut om du vill. Just med garage kan det vara lite speciella saker att tänka på vad gäller bärighet och brandskydd. Vi bygger säkra garage efter dina behov vare sig du behöver en enkel carport eller ett rejält varmgarage för flera bilar.

Kontakta oss för gratis offert

Kontakta oss så kan vi ta fram ett kostnadsförslag för just dina behov och förutsättningar på plats. Vi pratar igenom dina behov och ger dig konstruktiva förslag på den bästa lösningen.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *