Bygga alla sorters hus i Södertälje, södra Stockholm

Bygga hus kan vi. Allt från stora flerbostadshus och små fritidshus. Vårt nätverk av proffsiga hantverkare fixar det som behövs. Vi erbjuder gärna totalentreprenad och tar hela ansvaret från början till slut. Då vet vi att det blir rätt gjort. Våra underentreprenörer har lång erfarenhet och självklart alla nödvändiga behörigheter och certifikat inom relevanta områden. Vi har byggt hus i bl.a. Nykvarn, Vagnhärad, Trosa, Flemingsberg, Tumba Rönninge, Huddinge, Haninge & Nynäshamn.

Kontakta Husbyggare i Södertälje, Geneta

Vi är proffs och ser möjligheterna för just din husbyggnation. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Allt ifrån Stomresning, Attefallshus & Sommarstugor

Vi kan göra stomresning, bygga attefallshus eller sommarstuga. Lösvirke eller elementhus spelar ingen roll; vårt stora nätverk av skickliga hantverkare gör det du vill ha gjort inom allt som rör bygge. Vårt verksamhetsområde utgår från Södertälje och sträcker sig över hela Sörmland.

En välplanerad tomt

När huset är klart är det viktigt att marken färdigställs på lämpligt sätt. Det kanske behövs en uppfart eller en väg fram till huset när det är klart. Vatten och avlopp är också självklara och nödvändiga bitar i det här arbetet. Eftersom marken runt det nybyggda huset kan vara ganska sönderkörd kan det vara skönt att få hjälp även med trädgårdsanläggningen. Kanske anlägga gräsmatta eller en damm eller på annat sätt göra en bra tomtplanering så du får så stor glädje som möjligt av ditt nya boende. Vi hjälper gärna till med detta också, bara slå en pling så går vi igenom dina önskemål.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *