Köksmontering IKEA i Södertälje, södra Stockholm

Kök från IKEA finns i alla möjliga olika utföranden och prisklasser. Det går att välja mängder av olika format och färger men allt kanske inte passar exakt i just ditt kök, en del måste anpassas och monteras på plats. Detta kan vi självklart hjälpa till med och vi har lång erfarenhet av att montera IKEA-kök i både privata bostäder och större flerbostadshus. Vi har monterat kök i bl.a. Nykvarn, Vagnhärad, Trosa, Flemingsberg, Tumba Rönninge, Huddinge, Haninge & Nynäshamn.

Kontakta köksmonterare i Södertälje, Geneta

Vi är proffs och ser möjligheterna för just din köksmontering. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Vi hjälper dig med köket

Vi kan hjälpa till med det mesta som har med ditt nya kök att göra. Vi kan skräddarsy socklar och bänkskivor så de passar perfekt för just dig och dina behov. Kontakta oss direkt så kan vi hjälpa till med tips och förslag på hur det kan göras och självklart lämnar vi gärna en kostnadsfri offert. Ett väl monterat kök håller längre.

Vi hjälper er även med snickeri, renovering eller ombyggnation 

Vi ser till att bänkskivorna passar och socklarna sitter som de ska. Köket är ofta husets hjärta. Det är här det händer och det är här det slits ganska hårt. Stora krav ställs på lådor och skåp samt givetvis vitvaror av olika slag. Vare sig du ska bygga nytt kök eller renovera ett gammalt så kan vi hjälpa till.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *