Markarbete i Södertälje, södra Stockholm

Inför ett bygge måste vanligen marken bearbetas på något sätt. Ett väl utfört markarbete är en helt nödvändig förutsättning för ett lyckat bygge. Därför är det viktigt att detta görs proffsigt och på ett sätt som anpassas efter rådande förhållanden på platsen. Välj oss för ditt markarbete så kan du känna trygghet i att det blir rätt gjort. Vi kan gräva, spränga, gjuta och forsla bort, ja helt enkelt göra allt som behövs inför bygget. Kanske ska det sedan gjutas en bottenplatta. Dessutom behövs väl också en uppfart eller en väg fram till huset när det är klart. Allt detta kan vi hjälpa till med då vi även arbetar med gräv- och markentreprenad. Vänd er med förtroende till oss för allt markarbete i samband med ert byggprojekt. Vi har utfört anläggning i bl.a. Nykvarn, Vagnhärad, Trosa, Flemingsberg, Tumba Rönninge, Huddinge, Haninge & Nynäshamn.

Kontakta Anläggare i Södertälje, Geneta

Vi är proffs och ser möjligheterna för just ditt markarbete. Kontakta oss gärna för kostnadsfri konsultation.

Vi fixar även komplicerade markarbeten

Vid grävstart kan det uppstå situationer man inte riktigt förutsett. Det kan vara stora stenblock eller bergsklackar som måste sprängas bort vilket försvårar arbetet. Finns det många träd på tomten måste de också först tas bort med allt vad det innebär. Sådant här material ska också forslas bort på lämpligt sätt. Markens bärighet måste undersökas så det blivande bygget kan vila på stadig grund. Vi kan det här och vi åtar oss markarbeten av olika slag i Södertälje och hela Sörmland genom vårt stora nätverk av underkonsulter. Kontakta oss gärna om du har frågor om just din tomt.

Trädgårdsanläggning

En annan typ av markarbete är den blivande trädgården. Att planera trädgården på rätt sätt kräver sin kompetens och om det ska anläggas en pool är det väldigt viktigt att förarbetet görs ordentligt. Sedan behövs det kanske gångar med grus eller plattor mellan trädgårdens olika smultronställen.

Låt oss skapa din drömträdgård

Gräsmattor ska anläggas, träd och buskar ska planteras. Det är en hel del pyssel när en drömträdgård ska skapas. En del kanske du vill göra själv medan du behöver hjälp med annat. Tillsammans med dig kan vi planera och fundera för bästa möjliga slutresultat. Vi ser till att du får en riktigt tilltalande entré, kanske stenmur eller staket av något slag också passar in i bilden av den där perfekta trädgården. Tänk på att det du investerar i din trädgård när den skapas har du igen många gånger om under kommande år. Kontakta oss så skapar vi den bästa lösningen tillsammans med dig. Vi lämnar gärna kostnadsfri offert.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *