Slipning av marmor & polering av stengolv i Södertälje, södra Stockholm

Har du ett sten- eller marmorgolv som har fått sprickor eller börjar se matt och slitet ut? Då har du hittat rätt – vi är en firma med lång erfarenhet av att arbeta med dessa för att de ska återfå sin lyster, och vänder oss bland annat till dig som privatperson, företag, BRF och fastighetsägare runt om i Södertälje och i närområden som Nykvarn, Mariekäll, Rönninge, Botkyrka, Tumba och Stockholm.

Slipning av marmorgolv

Ett slitet marmorgolv kan enkelt återfå sin lyster och glans genom en slipning, där vi får fram en ny och fin yta. Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs, och kan med vårt effektiva men noggranna arbete fullfölja projektet på snabb tid.

Polering av stengolv

Vi arbetar med en metod som involverar mikroskopiska diamanter i kombination med rengöringsmedel för att polera ditt stengolv. Därigenom får vi fram en vacker och blank yta, samtidigt som vi undviker att golvet blir halt.

Hör av dig för ett helt kostnadsfritt prisförslag

Vi erbjuder dig alltid en offert för våra uppdrag, helt utan kostnad – så hör av dig för ett bra förslag på en lösning med ett förmånligt pris! Kom även ihåg att det går utmärkt för dig som privatperson att använda ROT-avdraget hos oss för ett ännu lägre pris.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *