Bygga & Renovera Skyddsrum till Fastighetshus & BRF i Södertälje, Stockholm

Vi är en bygg- och markfirma som är specialist på bygge av skyddsrum. Våra kunniga hantverkare följer tidsplan, finns till förfogande för frågor och ser alltid till att lämna arbetsplatsen ren och fin. Äger du ett fastighetshus eller är ordförande i din BRF i Södertälje eller i närområden som Nykvarn, Mariekäll, Glasberga, Salem, Rönninge, Stockholm? Kontakta oss då för gratis offert och rådgivning. 

Fackmannamässiga och säkra skyddsrum

Skyddsrum behöver inte byggas från grunden. Faktum är att de vanligaste skyddsrummen nyttjas som förråd i källare eller cykelgarage. Vill du diskutera olika möjligheter och vad du som fastighetsägare bör tänka på, så kontakta oss. Vi leder dig rätt och ser till att du får den bästa lösningen och det bästa skyddsrummet för din situation.

Byggfirma med seriösa samarbeten

Om du har större renoverings- eller byggprojekt på gång, kan du anlita oss som totalentreprenör. Vi ombesörjer då hela projektet från början till slut och tar in de specialister som behövs. Du behöver ha kontakt bara med oss, vilket många tycker är väldigt bekvämt. Våra kunder består av både fastighetsägare, BRF:r, familjer, villaägare och företag. Inget projekt är för litet eller för stort!

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *