Takläggning i Södertälje, södra Stockholm

Det är extra viktigt att satsa på riktigt bra kvalitet när det gäller tak, då håller det mycket längre. Taket är kanske den mest utsatta ytan på ett hus och det måste motstå vädrets alla nycker, snö, regn, blåst, solsken i många år. Vi har lång erfarenhet av att lägga tak av alla de slag. Från papptak till gröna tak med sedum. Vi vet hur viktigt underarbetet är för ett gediget resultat och har många referensobjekt som vi gärna hänvisar till på förfrågan. Vi har utfört takläggning i bl.a. Nykvarn, Vagnhärad, Trosa, Flemingsberg, Tumba Rönninge, Huddinge, Haninge & Nynäshamn.

Kontakta byggfirma i Södertälje, Geneta

Kontakta oss så pratar vi igenom vad ditt tak behöver. Vi lämnar gärna en offert utan att det kostar något.

Takpannor av olika slag

Den kanske vanligaste takbeklädnaden är nog takpannor av tegel eller betong. Tegelpannor har använts i Sverige i väldigt många år och är väl beprövat och ett mycket bra alternativ för många. Betongpannor har dock en del egenskaper som kan göra det till ett bättre alternativ, inte minst att de har hög frostbeständighet. Många tycker också att betongpannor är mer dekorativa. Däremot är de tyngre än tegel och kräver en takkonstruktion som klarar den höga vikten.

Taksäkerhet

Det finns en hel del regler kring hur tak ska utformas för att vara säkra. Lutningen har betydelse men det ska finnas stegar av något slag och i vissa fall också glidskydd. Säkerheten är kanske främst till för sotare eller andra som behöver vara på taket ibland men även takpannor kan ta skada om någon går på taket utan att det finns rätt takskydd. Vi vet hur viktigt allt det här är och ser till att du uppfyller dina skyldigheter som fastighetsägare och inte riskerar att råka illa ut om olyckan är framme. Snåla aldrig på taksäkerheten. Vänd dig till oss med dina frågor så hjälper vi dig att se till att du får ett riktigt säkert tak.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

    Namn *

    Telefon *

    Email *

    Adress + Ort

    Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *