Byggföretag i Södertälje, Geneta, södra Stockholm

Vi har vår bas i Södertälje men erbjuder våra tjänster i hela Sörmland tack vare vårt stora nätverk av proffsiga hantverkare inom olika specialiteter. Vi är väletablerade och utför alla förekommande bygg- och snickeriarbeten hos både privatpersoner och företag. Vi har utfört projekt i bl.a. Nykvarn, Vagnhärad, Trosa, Flemingsberg, Tumba Rönninge, Huddinge, Haninge & Nynäshamn.

Kostnadsfri offert och goda referenser

Kontakta oss gärna för kostnadsfri offert, självklart erbjuder vi ROT-avdrag enligt gällande regelverk. Vår personal är kompetent och har nödvändiga behörigheter inom relevanta områden och goda referenser finns. Du kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Våra Byggtjänster:

Vi har lång erfarenhet och många referenser och tillgång till proffs inom bland annat följande områden:

 1. Bygga Altan
 2. Bygga Garage
 3. Bygga Hus
 4. Fönsterinstallation & Dörrmontage
 5. Badrumsrenovering
 6. Köksmontering IKEA
 7. Takläggning
 8. Markarbete
 9. Klimatrenovering & Energieffektivisering

Totalentreprenad

Välj oss om du vill att någon tar hela ansvaret för ditt projekt. Som totalentreprenör hanterar vi hela processen från planering till byggnation. Vi färdigställer mark och grund, reser stomme, bygger och inreder och gör allt nyckelklart (om det är vad som önskas). Via vårt nätverk ser vi till att ta in olika underentreprenörer vartefter de behövs. Vi tar också ansvar för att underentreprenörerna utför jobbet proffsigt och enligt gällande regelverk. Vi har ett nära samarbete med dig men också arkitekt och andra involverade ända fram till slutbesiktning.

Stort kontaktnät och många yrkesgrupper

Över hela vårt verksamhetsområde finns våra partners och vi har ett stort kontaktnät med skickliga yrkesmän inom alla byggrelaterade områden. Detta gör att du med förtroende kan vända dig till oss vad du än behöver få gjort vare sig du är privatperson som vill renovera badrummet eller en större aktör som vill bygga flerbostadshus.

Kontakta ett bra byggföretag i Södertälje idag!

  Namn *

  Telefon *

  Email *

  Adress + Ort

  Beskriv behov, förutsättningar, antal m2 & önskat startdatum *